Verkoopmakelaar nodig?

hvke verkoopmakelaar

Wat doet uw verkoopmakelaar?

U wilt graag uw huis verkopen en heeft daarom de verstandige keuze gemaakt om een verkoopmakelaar in te schakelen. Maar wat doet een verkoopmakelaar nu allemaal precies voor u? Huisverkopenexpats zet het voor u op een rij.

Vraagprijs bepalen

Uw verkoopmakelaar geeft u advies over de vraagprijs van uw woning. Er wordt bepaald of de woning geschikt is voor een bieden-vanaf of een reguliere vraagprijs. Op deskundige wijze wordt uw woning daarna in de markt gezet.

Advies over styling

Om geïnteresseerden naar uw woning te trekken is het vaak raadzaam om naar de styling te kijken. Uw verkoopmakelaar adviseert u op het gebied van de styling van uw woning. Zo kijkt Huisverkopenexpats altijd naar de rangschikking van de meubels, de persoonlijke spullen en de kleuren op de muren. U bent natuurlijk vrij om het advies wel of niet op te volgen. Ook zorgt uw verkoopmakelaar voor professionele foto’s van de woning: een zeer belangrijk onderdeel in de verkoop van uw huis.

Moderne marketingstrategie

Een verkoopmakelaar heeft als taak om uw woning op de markt te brengen en op de kaart te zetten. Daarom voert Huisverkopenexpats een uitgebreide marketingstrategie uit. Zo plaatsen we uw woning op diverse websites, verzorgen we advertenties en organiseren we open huizen. Uw verkoopmakelaar heeft jarenlange ervaring in de juiste marketing voor woningen en weet precies wat uw huis nodig heeft om snel verkocht te worden.

Onderhandelingen

Het is zover: men is geïnteresseerd in uw woning! Dan beginnen de onderhandelingen. Huisverkopenexpats voert alle onderhandelingen voor u uit, uiteraard in overleg met u. Zo krijgt u de beste prijs van het moment voor uw huis.

Opstellen koopovereenkomst

Na het afronden van de onderhandelingen is het tijd voor het opstellen van de koopovereenkomst. Huisverkopenexpats stelt een juridisch waterdichte overeenkomst op, zodat er niets meer mis kan gaan.

Naar de notaris

Uw verkoopmakelaar gaat met u mee naar de notaris om ervoor te zorgen dat u de juiste akte van levering ondertekent. Huisverkopenexpats plant ook een opleverinspectie bij uw woning in.

Heb je vragen neem dan contact met ons op? Stuur een email of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kijk voor meer informatie over de verkoop van uw woning aan Expats ook eens op Expatsbroker.nl.