Gratis waardebepaling

Wilt u een eerlijk advies over de vraagprijs van uw woning? Dit kan Huisverkopenexpats u bieden!

088 – 600 51 00

Gratis waardebepaling

Wilt u een eerlijk advies over de vraagprijs van uw woning? Dit kan Huisverkopenexpats u bieden! Wij vertellen u graag wat uw woning waard is en hoe lang het gaat duren voordat u hem echt verkoopt. Dit advies is gratis: een vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Uw huis verkopen aan expats begint met de gratis waardebepaling van Huisverkopenexpats: meld uw woning direct aan!

Huisverkopenexpats stelt vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wij komen langs voor de waardebepaling en nemen de maten op van uw huis. Ook bijzonderheden worden meegewogen. De gratis waardebepaling van Huisverkopenexpats bestaat uit vier onderdelen:

· Vergelijkbare te koop staande woningen
· Recent verkochte woningen die nog zichtbaar zijn online
· Kadaster onderzoek
· Calcasa rapportage

Omdat Huisverkopenexpats op basis van No Cure No Pay werkt geven wij u altijd een eerlijk advies. Wij rekenen geen intrekkingskosten! Wilt u hier ook van profiteren? Vraag dan snel uw gratis waardebepaling van Huisverkopenexpats aan door het formulier in te vullen.

Heb je vragen neem dan contact met ons op? Stuur een email of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kijk voor meer informatie over de verkoop van uw woning aan Expats ook eens op Expatsbroker.nl.

Gratis Waardebepaling aanvragen?